EX-3900

EX-3900

Speciálisan kialakított, magas talpemelésű elektronikus párna reteszelőgép.

A gép speciális, pneumatikusan megemelt fejrész kialakításnak köszönhetően drasztikusan növeli a talpemelés mértékét. Ez a megoldás nagyon vastag párnák varrását teszi lehetővé (a láb emelési magassága legfeljebb 11,7 cm). A tű és a gép teste közötti maximális távolság 28 cm. A nyomótalp speciálisan kialakított rögzítő mechanizmusa lehetővé teszi nagyobb munkaterület alkalmazását.

A tűszál feszességének elektronikus beállítása biztosítja a varrás legmagasabb minőségét még vastag és bolyhos párnákon is. Ezt a 2 szálas huroköltés tökéletes zárással, a visszabomlás veszélye nélküli varrattal Energiatakarékos szervomotor a fejbe építve, közvetlenül a gép fő tengelyére kapcsolva (Direct-Drive rendszer), így növelve a hatékonyságot.

Lehetőség van dekoratív varrásmiták tervezésére és varrására (az öltésminták programozásához speciális szoftver szükséges).
A gép sűrített levegőt igényel a működéshez! A kompresszor nem a gép tartozéka, külön kell megvásárolni.

Műszaki adatok:

  • Központi olajozás
  • Alsó-felső szálvágó
  • 240 mm kar hossz
  • 230 Volt, 550 Watt

TÍPUS TŰTÍPUS TŰK SZÁMA ÖLTÉS HOSSZ TALPEMELÉS TALPEMELÉS PNEUMATIKÁVAL MAX SEBESSSÉG ÖLTÉSSZÁM MINTÁNKÉNT BEÉPÍTETT SZÁLVÁGÓ VASTAG ANYAG SÚLY
EX-3900 MTx190 1 0,1-10 mm 117 mm 280 mm 5000 max. 20.000 80 kg
MEGVESZEM A WEBÁRUHÁZBAN